joi, 29 iunie 2017

5 avantaje ale unui job cu program flexibil!


Esti la inceput de drum si visezi la independenta financiara? Iti doresti sa te poti descurca de una singura, fara sa mai trebuiasca sa depinzi de sustinerea parintilor? Ei bine, oricine isi poate imagina ca e destul de greu sa iti gasesti drumul, sa devii fericita unui venit stabil si, in acelasi timp, sa te bucuri de viata la intensitate maxima. Probabil ca te-ai documentat si cunosti deja ca majoritatea job-urilor din Romania impun un program de lucru de aproximativ 8-9 ore, 5 zile din 7. Insa ce stii despre companiile si studiourile cu program flexibil? 

Mai jos poti descoperi 5 dintre cele mai importante avantaje pe care le poti avea daca alegi sa iti depui CV-ul si sa incepi o cariera cu un program de invidiat.
Iata ce iti asigura un loc de munca cu program de lucru flexibil:
1.    Te bucuri de evolutie. Exista joburi in cadrul carora iti poti construi o cariera de succes, chiar daca acest lucru nu impune un program de lucru full-time. Un exemplu relevant in acest sens este Beyou Studio, care asigura modelelor sale training specializat, avand, totodata, posibilitatea de aprofundare a limbii engleze. Daca esti interesata, afla aici mai multe informatii si aplica pentru un interviu.  Fara indoiala, vei avea numai de castigat!
2.    Ai timp sa desfasori activitati recreative. Un job cu program de lucru flexibil iti permite sa faci si alte lucruri, precum sa te inscrii la cursuri de dans, sa iesi cu prietenele, intr-un cuvant: sa te bucuri de viata. Astfel, eviti instalarea rutinei specifica job-urilor care impun un program de lucru de cel putin 9 ore.
3.    Job cu acte in regula. Nu trai cu impresia ca daca nu lucrezi full-time, nu ai aceleasi avantaje, caci e total gresit sa gandesti asa. Un loc de munca cu program flexibil iti asigura contract individual de munca, dar si asigurare medicala. Asadar, un motiv in plus sa te gandesti serios la asta. 

4.    Iti poti continua studiile. Probabil ca iti imaginezi faptul ca daca te angajezi cu program full-time, va trebui sa iti neglijezi studiile, ba chiar sa renunti la ideea de a continua cu un master. Ei bine, daca iti doresti studii superioare complete, sa aplici pentru un job cu program flexibil reprezinta varianta ideala pentru tine. Astfel, vei putea sa obtii un venit avantajos, in timp ce frecventezi orele de curs de la master ori facultate. 

5.    Obtii experienta. Exista foarte multi tineri care nu se angajeaza in timpul anului de studiu din cauza programului de lucru pe care il presupune un loc de munca full-time si care, evident, ii impiedica sa tina pasul cu cerintele de la facultate. Astfel, varianta job-urilor part-time reprezinta o alegere minunata pentru studentii care au inteles ca este foarte important sa activeze pe piata muncii inca de la o varsta frageda, mai ales daca au aspiratii inalte, precum independenta financiara. Asadar, ambitioneaza-te sa obtii experienta necesara, pentru a castiga un venit frumos pe viitor.

Iata 5 dintre cele mai importante avantaje pe care ti le asigura un job cu program flexibil. Reprezinta varianta ideala pentru cei care isi doresc sa se bucure de viata, in timp ce castiga venituri suplimentare deloc de neglijat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu