sâmbătă, 1 aprilie 2017

Top 3 seriale de adaugat pe watchlist

Daca si tie iti place sa pierzi timpul vizionand seriale, daca astepti sa apara filmul atunci cand prietena ta iti spune ce misto e o carte citita, daca te apuca 4 dimineata uitandu-te la inca si inca un serial intr-o zi de munca atunci nu mai ai nicio scapare, ai microbul serialelor.
Daca si tie ti s-a terminat serialul si crezi ca timpul liber va ramane neexploatat insuficient, daca crezi ca va trebui sa te conformezi grilei TV, daca inca nu ai cautat un nou serial cu care sa iti ocupi timpul sau ai uitat la ce episod ai ramas, toate au o solutie... o gasesti in acest articol.

Primul care ti-l recomand este "How to get away with murder". Are pana acum 3 sezoane, fiecare sezon cu cate 15 episoade care au in medie 40 de minute. E un serial care te acapareaza prin faptul ca la inceputul fiecarui sezon iti introduce scene din final, cate una in fiecare episod incat pana cand afli efectiv care este scena finala ai deja zeci de scenarii in cap. E ca un puzzle pe care il construiesti putin cate putin pana la scena finala. Cand  crezi ca l-ai terminat, alte variabile apar la orizont si incepi alt puzzle pana la scena finala. Eu l-am "consumat" in fiecare seara, iar daca nu era programul de munca cred ca amorteam pe fotoliu si il vizionam cap-coada in 2-3 zile. Se filmeaza in continuare asa ca sunt tare curioasa cine pe cine mai ucide pana la final :)
Al doilea serial recomandat cu are drag este "Criminal Minds". Are pana acum 13 sezoane a cate 23-24 de episoade fiecare si o durata/episod de apx 40 de minute. Eu l-am descoperit acum 2 ani pe cand am urmarit fara sa vreau la TV cateva episoade si am vrut sa il continui. Cu mana pe inima va spun ca este un serial care iti schimba perspectiva asupra lumii inconjuratoare si te face sa te gandesti dincolo de aparente, incepi sa faci involuntar profile psihologice a persoanelor dubioase si iti pune mintea la contributie. Desi e inceput de prin 2005 nu dezamageste cu nimic si te mentine interesat cu fiecare sezon, indiferent ca e vorba de planul secundar al vietilor personale a echipei BAU sau a fiecareui caz pe care il rezolva in fiecare episod. Merita vazut, e un deschizator de minti!
Al treilea serial e fara politisti si crime dar e despre avocati, iar aici, este o egalitate intre doua seriale, cele mai bune vazute pana acum: "The good wife" si "Suits". Primul este despre o  avocata care se relanseaza in cariera la 40 de ani, dupa ce sotul ei, procuror, este implicat intr-un scandal cu o prostituata. Tipa ajunge pana la finalul celor 8 sezoane sa fie una dintre cele mai renumite si lipsite de scrupule avocate din oras. Suits este despre un tip cu memorie fotografica ce ajunge cu putin noroc un avocat practicant la una dintre cele mai mari firme din oras. Este un serial mai multe despre loialitate, prietenie si politici de birou dar mai presus de toate e un film minunat cu un actor foarte carismatic.

In plus, ca sa nu uitati unde ramaneti cu vizionatul puteti descarca aplicatia TV Time.
vizionare placuta!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu