miercuri, 6 septembrie 2017

5 lucruri vechi pe care NU trebuie sa le mai pastrezi in casa ta!

Faci parte din categoria celor care nu se indura sa arunce din obiectele stranse de-a lungul vremii, chiar daca acestea din urma si-au pierdut utilitatea? Ai constatat ca nu mai ai loc de alte lucruri noi si ca nu de putine ori ti s-a intamplat sa te impiedici de vechituri prin casa? Este timpul sa-ti faci curaj si sa renunti la tot ceea ce ocupa un loc in plus in locuinta ta! 
Daca nu stii de unde sa incepi ori daca nu te-ai convins ca asta e ceea ce TREBUIE sa faci, in cele ce urmeaza vei putea descoperi o lista cu 5 dintre cele mai obsinuite lucruri pe care NU ai de ce sa le pastrezi. 
Iata ce poti sa arunci IMEDIAT din casa:

1. Facturile si documentele din anii trecuti. De ce ai pastra astfel de hartii, mai ales daca umplu un sertar intreg, inca de acum un an? Propune-ti sa eliberezi spatiul de acte folosind un distrugator de documente, care sa te ajute sa scapi rapid de problema. Nu mai sta pe ganduri, caci gasesti distrugatoare de documente de la A4office, care sa faca treaba in locul tau. Cu siguranta, poti face loc unor bijuterii in acel sertar. 

2. Lenjeriile vechi. Oricine isi poate imagina ca e destul de greu sa te desparti de lenjeriile primite in dar acum ceva vreme, insa faptul ca s-au decolorat si ca materialul nu mai arata atat de ``nou``, cum era la inceput, sunt niste semne care iti transmit un mesaj cat se poate de clar: trebuie sa inlocuiesti lenjeriile vechi, cu altele noi, de calitate. Intra aici https://www.sabaev.ro/metraj-lenjerii si alege dintre cele mai frumoase modele de lenjerii pe care sa le achizitionezi.

3. Articolele vestimentare cu care nu te mai imbraci. Chiar daca tu crezi ca exista posibilitatea sa le mai porti pe viitor, trebuie sa stii ca daca nu au fost printre alegerile tale in cursul acestui an, nu vor fi nici de acum incolo. Asadar, renunta la hainele achizitionate anii trecuti, care nu iti mai vin ori care nu mai sunt la moda. Eventual, le poti oferi celor care nu au posibilitati financiare. Astfel, pe langa faptul ca iti vei elibera garderoba, vei avea sansa sa faci o fapta buna. 

4. Produsele cosmetice expirate. Foarte multe femei fac greseala de a tine in trusa cosmetica produsele care au depasit de mult termenul de valabilitate. Motivul? Sunt cosmetice de brand ori din simplul fapt ca detinatoarele s-au atasat prea mult de produsele din discutie. Nu mai sta pe ganduri si arunca tot ce este expirat! Cu siguranta, nu iti doresti sa te confrunti cu reactii alergice ori alte afectiuni, doar pentru ca nu te induri sa renunti la ele. Pana la urma, nu te opreste nimeni sa achizitionezi alte produse de make-up. 

5. Reviste si ziare inutile. Daca nu te numeri printre doamnele care si-au facut un hobby din a colectiona reviste, atunci nu ai de ce sa pastrezi teancul de cataloage, reviste si ziare acumulat in camera de zi. Nu are rost sa tii in casa o stiva de hartie inutila pe care ai si uitat cand ai rasfoit-o ultima data. Totusi, daca iti doresti neaparat, pentru decor, poti pastra cateva numere de colectie ori revistele achizitionate recent.

Asadar, acum ca ai descoperit 5 dintre lucrurile la care trebuie sa renunti IMEDIAT, nu mai amana momentul si elibereaza-ti casa de obiectele inutile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu